Зимният сезон започна и министърът на туризма съобщи прекрасна новина.“Записванията към този

...
Зимният сезон започна и министърът на туризма съобщи прекрасна новина.“Записванията към този
Коментари Харесай

Министър Проданов: Интерес към зимните ни курорти има и от български, и от чужди туристи

Зимният сезон започна и министърът на туризма съобщи прелестна вест.

“Записванията към този миг вървят добре, като интерес към зимните ни курорти има както от български, по този начин и от задгранични туристи ”.

Това съобщи министърът на туризма Христо Проданов по време на откриването на зимен сезон 2021/2022 в Банско. Министърът посочи, че българските туристи постоянно са приоритет за страната и са огромно перо както в летния, по този начин и в зимния туризъм и добави, че е огромно преимущество за туристическия бизнес, пари, направени по света, да бъдат изхарчени в страната, което е причина за просперираща и богата страна. „ Държавата ще сътрудничи напълно на бизнеса, тъй че да има по-малко пречки и по-успешен сезон “, бе безапелационен той.

Маркетинг шефът на концесионера на ски зона Банско Иван Обрейков обясни по време на старта на сезона, че в курорта към този момент има туристически групи от Англия, Сърбия и Македония. В момента всички писти в курорта са отворени и са обработени с натурален сняг. Спазват се и всички противоепидемични ограничения, тъй че да се подсигурява здравето и сигурността както на работещите в курорта, по този начин и на всички посетители, оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР